TIETOA MINUSTA

Kuka minä olen? 

Olen Helene von Julin, fysioterapeutti ja valmentaja Espoosta.

Valmentamisen ohella työskentelen fysioterapeuttina ikäihmisten parissa. Tämän lisäksi minulla on käynnissä Personal Trainer -opinnot.

Fysioterapeutin ja valmentajan työssä saan yhdistää hyvät kuuntelutaitoni ja empaattisuuteni ihmisläheisessä työssä. Viihdyn erilaisten ihmisten seurassa, sekä olen aidosti kiinnostunut ihmiskehon toiminnoista ja hyvinvoinnin edistämisestä.

Fysioterapeuttina osaan treenissä huomioida etenkin erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat, loukkaantumiset/kiputilat sekä tietenkin turvallisuuden liikkeitä suorittaessa.

Omiin harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä etenkin kuntosaliharjoittelu sekä tennis. Vapaa-ajallani liikun myös mahdollisimman paljon luonnossa.

Minkälaista valmennusta minun kanssa saa?

Tärkeää valmennuksessani ja sen suunnittelussa on huomioida ihminen kokonaisuutena – keho ja mieli yhdistettynä. Valmennusta suunnitellessa otetaan aina huomioon asiakkaan henkilökohtainen elämä, psyykkiset ja sosiaaliset resurssit yms. jotka vaikuttavat merkittävästi mm. jaksamiseen ja palautumiseen. Valmentaessa pyrin aina luomaan turvallisen ja kannustavan ilmapiirin. 


Koulutukset

Personal Trainer, käynnissä, arvioitu valmistuminen 2023
Fysioterapeutti (AMK) 2022

Lisäkurssit:
FMT Basic kinesioteippauskurssi
FMT Performance kinesioteippauskurssi 
AMK lisäkursseja: 
- Ravinto-oppi
- Kipu ja sen lääkkeetön hoito
- Sairastumiseen sopeutumisen tukeminen