KUKA JA MITÄ?

Kuka? 

Helene von Julin - fysioterapeutti ja valmentaja Espoosta. 

Olen aina tiennyt haluavani työskennellä ihmisten parissa, ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää. Olen myös aidosti kiinnostunut ihmiskehon toiminnasta - nämä asiat ja kiinnostuksen kohteet johtivatkin siihen, että hakeuduin opiskelemaan fysioterapiaa. 

Itse olen aloittanut kuntosaliharjoittelun jo lähes 10 vuotta sitten. Sieltä se kiinnostus alaa kohtaan varmasti alunperin on lähtenytkin, kun halusin ymmärtää kehon toiminnasta ja liikkumisesta enemmän. 

Valmentajana olen lempeä ja rohkaiseva. Minulle tärkeää on, että asiakkaalla on turvallinen, kannustettu sekä arvostettu olo valmennuksessa. Osaan tsempata sinua kohti tavoitteitasi, mutta en painosta. Tärkeänä osana valmennustani on se, että löydetään/säilytetään liikunnan ilo ja kokonaisvaltainen hyvä olo.

Minusta on hienoa ja olen myös ylpeä siitä, että saan olla mukana auttamassa muitakin oman hyvinvoinnin edistämisessä.  

Omiin lajeihini kuuluvat tällä hetkellä etenkin kuntosali ja spinning. Nautin myös pitkistä kävelylenkeistä, etenkin luonnossa. 

Mitä?

Valmennuksen alussa pidän aina veloituksettoman alkukartoituksen, jossa käydään perusteellisesti läpi sinun tilanteesi - taustat, tavoitteet ja tämän hetkinen elämäntilanne. Tämän perusteella laaditaan yhdessä sinulle sopiva ja realistinen kokonaisuus, jotta pääset kohti tavoitteitasi.

Elämäntilanne, tavoitteet ja ihmisen voimavarat ovat muuttuvia asioita. Tämän takia onkin tärkeää, että olemme yhteydessä aktiivisesti valmennuksen ajan, jotta niihin osataan reagoida ja tehdä tarvittavia muutoksia. 


Koulutukset

Personal Trainer, käynnissä, arvioitu valmistuminen 2024
Fysioterapeutti (AMK) 2022
 

AMK lisäkursseja: 
- Ravinto-oppi
- Kipu ja sen lääkkeetön hoito
- Sairastumiseen sopeutumisen tukeminen